We zijn er bijna

15-01-2014 06:30

De Volkwagen Sochi Edition...........Ook in roze leverbaar? 

De nieuwe site begint vorm aan te nemen. Ik neem me voor om er iedere dag te tonen hoe ik mijn leven inricht met nauwelijks budget. Samen koken met mijn lezers in Keutelen in de Keuken, de markt op dinsdag, donderdag en zaterdag bezoeken voor Stroopje Koopje en mijn ervaring te delen met bureaucratische obstakel als energierekeningen (waar ik as voormalig directeur van een energiebedrijf wel iets van weet) of bijvoorbeeld De Belastingaangifte in Vil de paarse Krokodil. Want hoe lastig het wellicht ook is om met bijna niks te moeten leven, zie ik het ook als uitdaging om er het maximale uit te halen. Ik vind het ook wel van deze tijd om je bevrediging niet meer te zoeken in consumptie, maar in handigheid. Het doel is uiteindelijk om een community te vormen van mensen die elkaar op ten duur ook écht leren kennen en die elkaar gaan steunen. Want ook onder de minima zit enorme potentie. Zo ben ik bijvoorbeeld helemaal niet handig als het gaat om klussen en zit al dagen naar een muurtje te kijken die ik er uit wil hebben. Oook moet ik mijn spullen nog uit mijn vorige woning zien te krijgen, maar heb geen vervoer. Nou ja, je begrijpt wat ik bedoel.

Met Budgetavontuur streef ik naar een meer sociale maatschappij in de minst sociale stad van Nederland. Althans dat vindt de buitenwereld en ik ga het tegendeel bewijzen. Dus doe mee, en sluit je aan via mijn Twitteraccount #budgetavontuur.  

Het eerste recept op Keutelen in de Keukel is inmiddels ook een feit. Ik heb gekozen voor Pasta Carbonara omdat ik dat vroeger vaak maakte als ik aan mijn keukentafel zakenrelaties uitnodigde om een middagje te bomen op samenwerkingsplannetjes én omdat ik het erg lekker vind.

Ik hoor graag vanavond of morgen via Twitter wat je er van vond!

Smakelijk