Scheer je weg!

23-06-2016 10:14

Dirk Scheringa kondigde van de week aan dat hij een beursgang ambieert. Via een lege beursgenoteerde onderneming in zijn bezit wel te verstaan. De nieuwe onderneming genaamd DS Factoring, wat staat voor Dirk Scheringa Factoring, (Hoe sociopatisch kun je zijn?) is er volgens Dirk rijp voor. 

Dirk Scheringa staat nagenoeg bovenaan de ladder van de meest gewetenloze, publieksgeile narcisten die dit land rijk is. De bovenste trede is gereserveerd  voor hen die naast bedrog iemand om zeep hebben geholpen. Daar tref je Richard Klinkhamer die "gehakt" maakte van zijn vrouw. 

Toch heeft Dirk een status aparte, omdat Dirk organisch geslepen en sluw is. Boerenverstand. Dirk was namelijk in den beginne agent, wethouder en financieel adviseur voordat hij bankje ging spelen. Hij heeft dus een neus voor zwakke mensen met veel behoeftes, die op basis van goedgelovigheid alles van je kopen. 

Nu hij geen particulieren meer mag uitknijpen zijn daar nog altjid minstens twee miljoen ondernemers die hij het vel over de oren kan trekken. Die zijn namelijk nog het minst beschermd tegen afknijptechnieken. 

Als Don Corleone ontvangt Dirk sinds een aantal jaren ondernemers die last hebben van wanbetalers. DS Factoring neemt de vordering over en vanaf dat moment sta je in het krijt bij de Groningse Gomorra. Een maffia-praktijk welke al eeuwen floreert. 

Deze gewetenloze narcist, die aast op slachtoffers die sowieso al tot hun nek in de shit zitten, zou zelfs de toegang tot een hondenbeurs moeten worden ontzegd. Tenzij aangelijnt en gemuikorft.