I have a dream

02-03-2014 05:20

Het testosteron giert door de lijven van mannen met zetels die de beschikking hebben over voetvolk met wapens. De rode knoppen worden uit de kast gehaald en in het laatje met pleisters, pennen en troep, hoor je het gegrabbel naar die ene sleutel die jaren lang overbodig leek. In huize Obama wordt alleen nog rood vlees gegeten, terwijl Poetin zich in een bunker, gekleed in leer, voor persoonlijk plezier en opruiïng laat geselen door een transgender-spetznas met hele grote siloconen borsten. Moedig verzamelt een handje vol Oekraïners zich gewapend met riek en gaffel in het plaatselijke buurthuis om het strijdplan te bespreken. Er hangt oorlog in de lucht.

Europa kijkt angstvallig toe en roept wat vanaf de zijlijn https://www.budgetavontuur.nl/news/met-poetin-naar-de-knoppen/

Machtsvertoon is iets wat vooral is weggelegd voor wezens met een balzak. Alleen zij zijn in staat om het redelijk functionerende orgaan genaamd hersenen op willekeurige momenten te verruilen voor de individuele gedachten van miljoenen spermacellen. Daar kunnen ze niks aan doen. Dat is genetisch. 

Kans tot machtsvertoon tussen twee naties, lijkt vergelijkbaar met mijn aanstaande internetverbinding. Momenteel maak ik gebruik van een onbeveiligd netwerk van een van mijn buren. Een eigen verbinding is met maar drie tv zenders en zo nu en dan nul internetsignaal, ondanks financiële gevolgen, redelijk noodzakelijk. De wereld is nou eenmaal connected, dus als ik nog mee wil doen moet ik worden aangesloten.Met tegenzin we te verstaan. Want al die ongevraagde inmenging bevalt me aller minst. 

Het leek mij een goed plan om mijn onderbuur, die ook nog geen kabel heeft, te peilen of hij geinteresseerd is om in verbinding en kosten te delen. 

Samenwerking tussen landen is ooit op eenzelfde manier begonnen. Namelijk op vriendschappelijke wijze met wederzijds belang.  

Dat wetende, lijkt mij de oplossing voor alle politieke conflicten eenvoudig binnen handbereik. Er zijn namelijk mensen die zó goed kunnen delen dat ze zelfs onbewust hun menstruatiecycles op elkaar aanpassen. Iets met maan en zonstanden. Zij gaan in de regel niet met elkaar op de vuist als ze er even niet uitkomen. Zij bellen het van zich af, eten chocolade of maken mannen het leven zuur.

Met dergelijke natuurkundige en biologische wetten ligt het toch voor de hand dat we alle politiek leiders per direct vervangen door vrouwen met een maximale leeftijd van vijftig jaar. 

En wat doen we dan met alle afgezetten mannen? Die moeten beschikbaar blijven bij maandelijkse ongemakken om de klappen op te vangen. Lijkt me een passende straf voor eeuwen lang machtsmisbruik. 

Fijne dag